Volg ons!

 Onze dierenspeciaalzaak is geheel vernieuwd! Heeft u ons uitgebreide assortiment al gezien?

   Het beste advies       Gezondheid altijd voorop        Groot assortiment        Goede service

Nieuws

Nieuwe winkel Tom & Tineke Dierenspeciaalzaak

LUNTEREN – Het gebeurt niet elk jaar dat een middenstander een geheel nieuw pand laat bouwen in hartje centrum. Tom en Tineke van de gelijknamige dierspeciaalzaak waagden de stap en verfraaiden Lunteren met een schitterende in klassieke stijl gebouwde winkel. Na 15 jaar in een (te) kleine winkel zich te moeten behelpen, is er nu dan een winkel met een zee van ruimte.

De historische uitstraling van het pand geeft het centrum meer karakter en past in de sfeer van andere panden in de directe omgeving aan de Dorpsstraat/Nieuwe Erf. Vrijdag 1 november is de winkel opengegaan voor het publiek. Trots en blij zijn ze, Tom en Tineke: “Het is nu echt een dierenspeciaalzaak voor de toekomst geworden!”

Tien maanden heeft de bouw geduurd, de voorbereidingen daartoe nog vele malen (lees jaren) langer. Donderdagavond 31 oktober was er het openingsfeest voor genodigden en vrijdagochtend openden Tom en Tineke voor het eerst de deuren voor het publiek.De complimenten en enthousiaste reacties waren niet van de lucht. Maar met moeite weet men zich nog te herinneren hoe de oude situatie moet zijn geweest. De huidige winkel is vele malen groter, de presentatie veel beter en het assortiment is geheel vergroot en wordt beter gepresenteerd.

Een blikvanger is de geheel nieuwe aquarium afdeling, een rustpunt in de winkel. In hun eigen betoverende wereld gaan de kleurrijke vissen aan het publiek voorbij. Een wereld waarbij je de tijd vergeet, vergeet waarvoor je eigenlijk bent gekomen.Bij het binnenkomen valt meteen het knaagdiereneiland op. Dit trekt als een magneet kinderen aan met de diverse soorten knaagdieren. Wat te denken van de bijzondere naaktcavia’s. Geheel kaal met alleen op het puntje van hun snuit snorharen, de enige beharing van deze vertederende dieren.

Kortom, alles heeft in de nieuwe Tom & Tineke Dierenspeciaalzaak een plek gekregen. Het aanbod van dierbenodigdheden, zoals voer, speeltjes is erg ruim en vergeet het advies niet, waarvoor men altijd terecht kan.Ook de beestenboel heeft haar eigen plek veroverd in de winkel. Niet alleen daar, maar ook in de harten van de inmiddels al vele bezoekers aan de nieuwe winkel.

Tekst: Lunterse Krant

Openingstijden

Ma. 13:30 - 18:00
Di. 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Wo. 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Do. 09:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
Vr. 09:00 - 12:30 | 13:30 - 21:00
Za. 09:00 - 17:00
Zo. GESLOTEN
   
Tel. 0318 - 48 71 93

Virtuele tour

Heeft u ons al gezien op Streetview?

Nieuwe Aquariumafdeling

Onze aquariumafdeling is nu nog uitgebreider!

Diverse vogelhuisjes

Al vanaf €9,99 op voorraad in onze winkel!

Heb jij al een vispas van Hengelsportvereniging Lunteren?
Nee? Klik dan HIER om hem aan te vragen!